dinsdag 29 september 2009

Geslaagde Boeskoolmarkt Ter Apel

Ter Apel 28 September 2009 -
Zaterdag vond de jaarlijkse Boeskoolmarkt plaats in Ter Apel die dit jaar alweer voor de twintigste keer werd gehouden. Mede door het mooi weer was het een geslaagde dag met veel bezoekers. Naast de braderie in het centrum en langs de Hoofdstraat was er een verkoop van boeskolen, autoshow, kinderrommelmarkt en muziek optredens. De sportschool, gymvereniging en de brandweer van Ter Apel hielden verschillende demonstraties. Op het Marktplein was dit weekend een kermis waar jong en oud zich kon vermaken.

VIDEO

Foto's en video gemaakt door: Hendrik Buseman
Voor meer foto's zie ook: 112kanaalstreek

zaterdag 26 september 2009

Dierendag op het Raadhuisplein in Stadskanaal

Stadskanaal 26 September 2009 -
Op zaterdag 3 oktober organiseert VVV Stadskanaal een “Dierendag” op het Raadhuisplein in Stadskanaal.De dierendag wordt gehouden van 11:00 t/m 16:00 uur . Er staan diverse kraampjes, waarin verschillende organisaties, die zich met dieren bezig houden, een presentatie geven. Er is een grote variatie aan diereninformatie aanwezig, zoals vleermuizen, konijnen, voeding en vlinders. Het dierenasiel Ter Marse uit Stadskanaal is ook aanwezig tijdens deze dag. Er is tevens een echte dierenambulance waarin je een kijkje kunt nemen. Neem gerust je huisdier mee, want er is een dierenarts aanwezig die je huisdier onderzoekt. Ook geeft de dierenarts antwoord op vragen over je huisdier. Er zijn tijdens deze dag diverse workshops / demonstraties door o.a. een honden trimsalon, Service Dogs en Balance & Connection.De hele dag kun je met je huisdier op de foto! Heb je zelf geen dier? Geen probleem, er is ook een minipaardje aanwezig die heel graag met jou op de foto wil.Tijdens deze bijzondere dag staan de dieren in het middelpunt van de belangstelling. Tussen 11.00 en 16.00 uur staat het volgende op het programma:
Er loopt deze dag een echte kameel door het centrum van Stadskanaal! Durf jij erop??? Kom langs en maak een ritje op onze kameel Djo Shio. Van 11:00 t/m 14:00 uur is het mogelijk om een ritje met paard en wagen te maken. Tussen 14:30 t/m 16:00 uur kan iedereen genieten van gevaarlijke roofvogels tijdens een Roofvogelshow die wordt gedaan door valkenier Sanders. Deze dag wordt compleet gemaakt met clown Doppie, dierenmascottes, (dieren)schminken en muziek van een professionele DJ. Om het feest helemaal tot een hoogtepunt te brengen, kunnen bezoekers van het centrum en de weekmarkt opgeschrikt worden door het luidruchtige kwaken van een prachtige groep ganzen! Zij worden door een echte ganzenhoeder door het centrum gevoerd. Het wordt een fantastische dag vol dieren in het centrum en op het Raadhuisplein van Stadskanaal. Neem vrienden en familie mee en vergeet natuurlijk je allerliefste huisdier niet!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met VVV Stadskanaal,
Navolaan 15-11 ( bij het busstation ), 0599 650 039

(Bron: Uit het mooie Stadskanaal)

dinsdag 15 september 2009

14e Stratenmakersfestival 2e Mond (Deel 2)

2e Exloermond 15 September 2009 -
Zaterdag 12 September werd de 14e Stratenmakers Festival gehouden in 2e Exloermond. Meer Info staat in het eerste bericht hier over. Hieronder nog wat extra foto's en video's van die dag.

VIDEO 1
VIDEO 2

Foto's en video 1 gemaakt door:
Hendrik Buseman
Video 2 gemaakt door: - Ronny - Regio-Events


zaterdag 12 september 2009

14e Stratenmakersfestival 2e Mond

2e Exloermond 12 September 2009 -
Dit jaar vond er door omstandigheden geen wedstrijd plaats op het Stratenmakersfestival in 2e Exloërmond. Door de recessie waren er te weinig aanmeldingen van bedrijven. Het bestuur heeft een oplossing gevonden voor de afgelasting van de wedstrijd. Op het festival gaven een aantal stratenmakers uit de regio verschillende demonstraties van hun vak. Bezoekers konden dus nog steeds genieten van de straatleggers en het geluid van stenen die in de straat worden getikt. Voor volgend jaar wordt gekeken of de wedstrijd als nog kan worden gehouden. Want geen Stratenmakersfestival zonder stratenmakers!!!.......... Verder op deze dag was er nog genoeg te zien en te horen. Een talentenjacht met beginnende zangers, zangeressen en muziek groepjes. Een kindermarkt en braderiemarkt, boomfiguurzagen met motorzaag, clown, harley davidson motoren rondrit voor de kinderen. Op het trapveldje aan het einde van de Anne de Vriesstraat vond dit jaar een grote 112 demonstratie plaats. Met o.a. Vlam in de pan- Slachtoffer bevrijden uit autowrak- Blussen autowrak- Hoogwerker /Autoladder - Rookcontainer begeleid betreden met perslucht- Duikteam- Woning “doolhof”- Brandweer materieel- Prijsvraag: “Raad het gewicht van redgereedschap” met leuke prijzen.
Deze demonstraties werden gegeven door de brandweer uit 2e Exloërmond. (Uitgebreide foto verslag van de 112 demonstratie op 112regioflits )

VIDEO 1: Klik Hier
VIDEO 2: Klik Hier
Foto's en video's gemaakt door: - Ronny - Regio-Events

Grote fotoalbum overzicht van deze dag KLIK HIER

Ach..... een beetje reclame voor de meiden
moet een keer kunnen

Openlucht theater "Vromd Volk"

2e Exloermond 12 September 2009 -
Op vrijdag 11 september werd het 14e Stratenmakersfestival geopend. Om 21.00 uur begon bij de kleine visvijver een groot theaterspektakel genaamd 'Vrömd Volk'. Marian Vesseur en Marijke Fellinga hebben na het succesvolle spektakel van vorig jaar de regie weer op zich genomen. Deze keer kreeg 2e Exloërmond bezoek van Vrömd Volk uit de ruimte. Na het openluchttheater werd er afgesloten met een groots vuurwerkspektakel.

Video gemaakt door: - Ronny - Regio-Events


woensdag 9 september 2009

VIDEO'S van Harleydag Delfzijl 2009

VIDEO Overzicht Motorpleinen Harleydag:



VIDEO Passie meiden op Harleydag:


** Reactie op jullie vraag die ik kreeg!!!:
Hier boven in een venster of, Klik hier onder op de links van de video's, dat moet zeker wel lukken om ze te bekijken.

Passie meiden op Harleydag Delfzijl 2009:
http://zideo.nl/index.php?zideo=6d344b556d513d3d&playzideo=6b344b586e563977

Harleydag Delfzijl 2009 overzicht:
http://zideo.nl/index.php?zideo=6d344b556d513d3d&playzideo=6b344b586e6c3575

Video's gemaakt door: - Ronny - Regio-Events

Leer & Doe Markt verregend

Stadskanaal 9 September 2009 -
Afgelopen zaterdag 5 September was het de bedoeling om een grote Leer & Doe markt en een kinderrommelmarkt te gaan houden in het centrum van Stadskanaal. Maar door het weer dat zo slecht was door het vele regen, is men vroegtijdig gestopt en gaan opruimen om dat het geen doen meer was hier nog langer in de regen te staan. Alles was nat, de kramen, de spullen en de deelnemers helemaal. Ook de kinderen die graag hun overbodige spulletjes kwijt wilden aan de bezoekers van de kinderrommelmarkt hielden het voor gezien. Nat en koud!!!! liever niet want ziek worden dat wil toch niemand?

Foto's gemaakt door: Marinus Orsel

maandag 7 september 2009

Harleydag Delfzijl 2009 (Update Video's)

Delfzijl 6 September 2009 -
De grote Harleydag van 2009 is weer een mooi evenement geweest afgelopen zondag. Er was veel te zien want de straten en pleinen stonden vol met veel ijzerwaar. Wat een feest weer,de Harleydag Delfzijl 2009! Het mooie weer deed weer tienduizenden mensen en duizenden Harley, Trikes en Americars naar Delfzijl komen. Weer werd bewezen dat de Harleydag van Delfzijl veruit de gezelligste van Nederland is. Ook waren er diverse podia's met sfeer muziek die bij het motorgeweld hoort onder de mannen en vrouwen. En voor de mannen en vrouwen boven de 18 jaar waren de dames van het blad Passie weer aanwezig. Deze dames gaven 2 keer en stripteaseshow en voor de dames was er een mannelijke act. En verder werd er nog een Miss Wet t-shirt verkiezing en Harleymotor Wash gedaan door de Passie dames.

Voor meer foto's bekijk de 2 Fotoslideshows.
(Foto's van striptease van boven 18 jaar worden niet geplaatst)

VIDEO Passie meiden op Harleydag:
KLIK Hier
VIDEO Overzicht Motorpleinen Harleydag: KLIK Hier

Foto's en video gemaakt door - Ronny - Regio-Events

Slide 1:

Slide 2: